תפריט און ליין לאירועים

בחרו את התקציב למנה מרשימת התפריטים הבאה והרכיבו את המנות לסעודה. כמו כן תוכלו לבחור באפשרות ניהול אירוע בתוספת תשלום.

תפריט 35 ש”ח למנה

8 סלטים

דג מטוגן (סול הולנדי / פילה מרלוזה)

3 תוספות

לחמניות

תפריט 40 ש”ח למנה

8 סלטים

מנה ראשונה

3 תוספות

לחמניות

תפריט 45 ש”ח למנה

8 סלטים

3 תוספות

מנה עיקרית

לחמניות

תפריט 55 ש”ח למנה

8 סלטים

מנה ראשונה*

3 תוספות

מנה עיקרית*

לחמניות

סלטים לבחירה - תפריט און ליין

סלטים - 8 לבחירה
מטבוחה - עגבניות מבושלות פלפל חריף ושום.חציל מטוגן - קוביות ברוטב מזרחי.חציל יווני - חציל שלם קלוי בטחינה.חציל במיונז.חציל ג'עלוק - קלוי מתובל בשום גמבה ולימון.פלפל חריף - מתובל בשום ולימון.חסה + שרי.חמוצי הבית - קולורבי גזר כרוב גמבה בתחמיץסלק אדום - בתוספת בצל וירק.גזר מגורד - בשום לימון ירק וחריף.גזר מרוקאי.חומוס ישראלי - בתוספת גרגירי חומוס.תירס מקסיקני - תירס גמבה מלפפון חמוץ ופטריות.סלט מיונז - קוביות תפוחי אדמה ביצים אפונה וגזר במיונז.סלט ירקות ישראלי - מלפפון עגבניה בצל וירק קצוץ טרי.טבעות מלפפון בשמיר.זיתים מבוקעים גדולים - בתיבול שום לימון ירק ופלפל חריף.עגבניות מרוקאי - קוביות עגבניות בירק שום ופלפל חריף.כרוב לבן - בירק חמוציות ועירית.כרוב לבן וגזר במיונז (קולסלו).כרוב אדום במיונז.פולים - מתובלים בכמון מלח ולימון.סלט בורגול - בשילוב עגבניות וירק.פלטת ירקות - רצועות ירקות טריים מעורבים במגוון צבעים (בתוספת 3 ₪ ).פלטת שקדים בקרח (בתוספת 3 ₪ ).

מנה ראשונה לבחירה - תפריט און ליין

מנה ראשונה
דג פילה מושט.פילה דג סלומון - בסגנון מזרחי בתוספת לימון.דג טונה.דג מושט טרי שלם - מטוגן / אפוי בעשבי תיבול ולימון. (בתוספת 5 ₪ ).דג דניס טרי - אפוי בעשבי תיבול ולימון. (בתוספת 10 ₪ ).דג סול מטוגן.דג פילה מושט מטוגן.מאפה השף - עלה פילו ממולא בבשר עגל ברוטב פטריות ועירית.פסטיה מרוקאית - עלה פילו ממלוא בעוף ופירות יבשים בריבת בצל.טורטיה מקסיקנית - במילוי בשר עגל / מוקפץ / שווארמה.בורקס תפוחי אדמה - ברוטב פטריות.

פלטות פינוק בתוספת תשלום
פלטת דגים - ברבוניות מטוגנים עם צ'רמלה (בתוספת 10 ₪ ).פלטת רצועות פילה קוד מטוגן עם צ'רמלה (בתוספת 5 ₪ ).פלטת קציצות דגים - בסגנון מזרחי בתוספת גרגירי חומוס (בתוספת 5 ₪ ).פלטת ביצי דגים מבושלים (בתוספת 10 ₪ ).

תוספות לבחירה - תפריט און ליין

תוספות - 3 לבחירה
אורז לבן - עם שקדים קלויים וצימוקים.קוסקוס מרוקאי - בתוספת ירקות מבושלים.קוסקוס מרוקאי מתוק - בקינמון דלעת, בטטה ושקדים.ארטישוק עם פטריות שלימות ובצל.זיתים עם פטריות - בסגנון מזרחי.סירות תפוחי אדמה - בעשבי תיבול ורוזמרין.שעועית ירוקה מוקפצת.ירקות מוקפצים.טנזיה פירות יבשים.פשטידה.בשר ראש עם גרגירי חומוס (בתוספת 5 ₪ ).סיגרים / פסטלים (בתוספת 3 ₪ ).מיני בורקס (בתוספת 2 ₪ ).

מנה עיקרית
סטייק פרגית על האש.כרעיים מחולק.כרעיים עוף.שיפודי עוף.שיפודי קבב.שניצל וינאי - שניצל מטוגן בציפוי פירורי זהב ושומשום.חצאי שניצל.לשון עגל - ברוטב השף.צלי כתף - ברוטב פטריות.אסאדו ארגנטינאי - ברוטב צ'ימיצ'ורי.

לחמניות
לחמניה עגולה קלועהלחמניה מזונותלחם בית (פרנה)

מנה אחרונה
עוגת שוקולד (בתוספת 2 ₪ ).גלידת פרח (בתוספת 2 ₪ ).

ניהול אירוע - תוספת 25 ש"ח למנה
שתיה.כלים חד פעמיים.כלי פורצלן.מלצרים.הובלה.

מספר מנות

סוג האירוע

שם המזמין

טלפון

המייל

הערות

חומרי גלם טריים

אנו מקפידים על שימוש בחומרי גלם טריים וברמת איכות הגבוהה ביותר.

שף עתיר ניסיון

אנשי המטבח שלנו בעלי ניסיון עשיר בתפעול אירועים מורכבים, בהנהגתו של שף מקצועי.

תפריט עשיר

התפריטים שלנו מודלרים ומורכבים ממנות של מיטב המטבחים והעדות בארץ.

התאמה לכל אירוע

בין אם מדובר באירוע גדול או מצומצם, נשמח להיענות לכל בקשה וסגנון אישי.

משלוחים לכל הארץ

מאילת בדרום, עד רמת הגולן בצפון ולכל עיר ומושב בעומקי הארץ - אנו מובילים לכל מקום!

אפשרות הפקה מלאה

נשמח לספק לפי דרישה שירותי מלצרים, אירוח, הפקה, ציוד וצוות ולחסוך מכם כאבי ראש.

ניהול האירוע


ניתן להזמין ניהול אירוע בתוספת 25 ש"ח למנה (מינימום 60 מנות) הכולל כדלהלן:

שתיה – 3 סוגים בשולחן: קוקה קולה (חב’ קוקה קולה), מים מינרלים (בבקבוק), שתיה קלה – תפוזים או תות בננה וכדו’ (ספרינג או פריגת), קולה זירו וסודה לפי דרישה, מביאים שתייה בשפע לכמות המנות שמזמינים.

כלים חד פעמי – כולל מפות ומפיות, (סוג איכותי קשיח) לבחירה צבעים, זהב, בורדו, אחר, בשילוב שמנת. כלים רגילים, כולל מפות ומפיות בד תוספת 15 ש”ח למנה.

צוות מלצרים – שעורך מגיש ומפנה, בסוף האירוע האשפה תפונה לפח הראשי, לא מנקים רצפה, ולא מקפלים שולחנות וכסאות בסוף האירוע.

סיום האירוע – אוכל שנותר יסודר ארוז במטבח לבעל האירוע. (למעט שתיה סגורה, ח”פ, מנה אחרונה, לחמניות וחומוס, אנו מביאים יותר שלא יחסר) אין אנו אחראים על מה שנשאר שלא ילקח ע”י האורחים.

באחריות המזמין – שהאולם יהיה פתוח שעתיים לפני תחילת האירוע, שהאולם והמטבח יהיו נקיים (לא יוכלו לעבוד במטבח לא נקי), שהשולחנות והכיסאות יהיו באולם ויהיו תקינים, מקרר שעובד טוב, (עם מספיק מקום לשתייה ולאוכל שצריך קירור לכמות שהזמין). מקפיא – אם הזמין מנה אחרונה, פלטות גדולות (שעובדות) בין 3-5 תלוי במס’ וסוג המנות שהוזמן.

טיפ למלצרים – אם השירות היה תקין בסוף האירוע, יש לתת טיפ מינימום 50 ש”ח לכל מלצר, במידה והייתה בעיה בשירות יש לעדכן אותנו מייד.

לקוח נכבד – אנו עושים כמיטב יכולתנו לספק את ההזמנה בצורה המושלמת, אך עלולות לקרות תקלות שאינן בשליטתנו.

ניתן לבחור 2 או 3 סוגים בהתאם לכמות המנות, מינימום הזמנה 30 מנות, המחירים אינם כוללים הובלה, באם האוכל מגיע בקלקרים שומרי חום או סירים יש להחזירם בסיום השימוש